Oli kahdenlaisia täytekakkuja, hyytelökakkua, pikkuleipiä neljää sorttia, mutakakkua vaniljajäätelön ja tuoreiden mansikoiden kera, suklaakakkua ja suklaapiirakkaa, sekä coctailpiirakoita, makaroonisalaattia ja riisi-lohisalaattia.

En muistanu kaikkia kuvata. Suklaakakku ja suklaapiirakka  ohjeet löytyy täältä blogistani. Pikkuleivät löytyy täältä. Kaakaopikkuleivät pursotettuna valkosuklaasilmällä jäi kuvaamatta sekä vaaleanpunaiset marengit.Tarjolla oli myös mutakakkua jonka tein gluteenittomaksi. Gluteenittomia oli myös suklaamuffinit, jotka tein valmista sunnuntai muffinijauhopussista joihin lisäsin suklaarouhetta.

Suolasena oli coctailpiirakoita sekä makarooni salaatti jossa oli makarooni,creme bonjour culinesse punainen, kinkkusuikaleet, paprikakuutiot, amerikkalaiset suolakurkkukuutiot.Sekä riisisalaatti jossa kerroksittain laitettuna riisi, hernemaissipaprika pussi, uunissa paistettua lohta, suolakurkkukuutioita(amerikkalaisia), sekä keitettyjä kananmunia siivutettuna päälle, kokoa läpinäkyvään lasikulhoon että kerrokset näkyvät.

Täytekakut olivat pätkismoussella. Pohja gluteeniton kaakaokakkupohja, kuorrutus floravispiä ja rahkaa.

kaksi muuta kakkua gluteeniton vaaleapohja tuoreilla mansikoilla ja päällä vaniljalla maustettu kermarahka. Toinen pohja oli tavallinen kaakaokakkupohja. jossa samat täytteet ja kuorrutteet.

Sitten oli appelsiini valkosuklaa hyytelökakkua. Gluteenittomilla kekseillä ja tavallisilla dominokekseillä.