tein annoksen kolminkertaisena naihin kahteen isoon vuokaan.Kakku on ihanan tumma ja mehevä. Luulisi että taikinaan tulee suklaata mutta eipä tule
Suklaakakku
3 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
4 rkl vaniliinisokeria / vaniljasokeria ( itse laitoin vaniliinisokeria)
1 dl tummaa kaakaojauhetta
2 munaa
3/4 dl maitoa
175 g voita
3/4 dl vettä
Kuivat aineet ensin sekaisin. Munat ja maito erikseen kevyesti sekaisin. Sekä sula rasva ja vesi kiehautetaan. SItten kaikki seokset yhdistetään.
Paista 175 astetta ja 50- 60 minuuttia.
Kuorruta sulalla suklaalla ja nomparelleilla.
Pandan tummasuklaa ja lakritsi nomparelleja.
Pandan tummasuklaa ja valkosuklaa sekä lakritsi nomparelleja.
Kommentit