tein annoksen kolminkertaisena naihin kahteen isoon vuokaan.Kakku on ihanan tumma ja mehevä. Luulisi että taikinaan tulee suklaata mutta eipä tule

Suklaakakku

3 dl sokeria

3 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

4 rkl vaniliinisokeria / vaniljasokeria ( itse laitoin vaniliinisokeria)

1 dl tummaa kaakaojauhetta

2 munaa

3/4 dl maitoa

175 g voita

3/4 dl vettä

 

Kuivat aineet ensin sekaisin. Munat  ja maito erikseen kevyesti sekaisin. Sekä sula rasva ja vesi kiehautetaan. SItten kaikki seokset yhdistetään.

Paista 175 astetta ja 50- 60 minuuttia.

Kuorruta sulalla suklaalla ja nomparelleilla.

 

Pandan tummasuklaa ja lakritsi nomparelleja.

Pandan tummasuklaa ja valkosuklaa sekä lakritsi nomparelleja.