tässä odottavat uuniin menoa...
ovat uunissa juuri olleet 2h laitan kuvaa sitten valmiista....marengit olivat uunissa kuusi tuntia 75 astetta kiertoilmauunissa.
Ohjeen bongasin taikina taivaan blogista.
Ohje:
3 kananamunan valkuaista
3 dl tomusokeria
½ tl omenaviinietikkaa
n. ½ dl Marianne crush rouhetta
-
Vaahdota valkuaiset valkeaksi vaahdoksi ja lisää sokeria vähitellen koko ajan vatkaten. Vatkaa n. 6 min. ja lisää etikka ja vatkaa vielä hetki.
-
Sekoita joukkoon marianne rouhe.
-
Pursota tähtityllalla sopivan kokoisia kiehkuroita leivinpaperin päälle.
-
Laita 50-75 asteiseen uuniin "kuivumaan". Marengit ovat valmiiti kun pohja kumisee ja syödessä eivät ole yhtään tahmaisia - ovat ihanan rapeita :).
Tein tämän kolminkertaisena, ja siihen laitoin kokonaisen pussillisen marianne rouhetta.
Tässä kuvaa valmiista marengeista.
Kommentit