Mehevä tiikerikakun ohje löytyi pulla-akan blogista.

300g margariinia
3,75 dl sokeria
4 munaa
6,5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 dl kermaa tai esim appelsiinimehua (laitoin kevyt kahvikermaa)

* Vaahdota reilusti vaahdoksi margariini ja sokeri

* Lisää kananmunat yksitellen. Muista vatkata seos kunnolla jokaisen munan jälkeen.

* Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Lopuksi lisää valitsemasi neste.

* Ota taikinasta noin 1/4 toiseen astiaan ja lisää siihen kaakaojauhetta noin 2 tl.

* Laita vuoan pohjalle puolet vaaleasta taikinasta ja sen päälle suklaataikina. Päälimmäiseksi loput vaaleat taikinat. Ota kaksi haarukkaa ja kuvioi tiikerille raidat. Laita haarukat vuoan leveyssuunnassa vastakkain vuoan reunoja pitkin liuttaen taikinan pohjalle ja nosta keskeltä haarukat ylös. Tee kuvioita tiheästi ja tasoittele lopuksi kakun pinta.

Paista 175 asteessa noin tunnin verran alatasolla

Ja kakun jäähdyttyä kuorrutin tomusokeri/ kaakao/vesiseoksella. Pursotinpussiin laitoin kuorrutteen joten oli helppoa kuorruttaa. Päälle laitoin kahdenlaisia nomparelleja.