Osan kuorrutin pelkästään suklaalla ja osa meni pakkaseen ja kuorrutan ne sitten ohjeen mukaan.

Ohjeen bongasin suklaapupun blogista . Aivan unelma hyviä

Tässä vielä ohje kopioituna

Geisha Cupcakes
(6 kpl)

50 g leivontamargariinia
½ dl sokeria
1 muna
1½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
½ dl maitoa
16 Geisha-konvehtia (Fazer)

Kuorrutus:
25 g margariinia
½ prk (100 g) Philadelphia-tuorejuustoa
2 tl vaniljasokeria
200 g mansikanmakuista tomusokeria

Rouhi 10 Geisha-konvehtia. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna voimakkaasti vatkaten. Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri ja lisää seos taikinaan. Kaada joukkoon maito ja sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi Geisha-rouhe. Lusikoi muffinssivuokien pohjalle nokare taikinaa, aseta päälle kokonainen Geisha-konvehti, peitä taikinalla (jätä hieman tilaa kohota) ja paista uunissa 175 asteessa n. 20 minuuttia.

Sulata kuorrutetta varten margariini ja anna jäähtyä. Sekoita tuorejuusto ja vaniljasokeri keskenään. Lisää jäähtynyt margariinisula sekä tomusokeri ja sekoita tasaiseksi. Pursota paistettujen ja jäähtyneiden muffinssien päälle. Koristele halutessasi nonparellein.

 

Laitan myöhemmin kuva niistä toisellalailla kuorrutetuista :)