Ystävillemme matkasi tämäkakku, tuparilahjaksi.

Tässä kakku ennen ruusja ja suklaa koristeita.

 

Unohdin vain kiireessä kotona kuvat joten kuvan laatu on sitä mitä on kun autossa kännykällä kuvaa....

Ensimmäisen kerran käytin vaniljakreemijauhetta floravispin sekaan.Todella hyvä keksintö :)

Suklaa kääretorttupohjana.

 4 munaa

1 1/2 dl sokeria

3/4 dl perunajauhoja

3/4 dl vehnäjauhoja

1 1/2 rkl kaakaota

1 1/2 tl leivinjauhetta

-vaahdota munat ja sokeri

- siiviöi sekaan keskenään sekoitetut kuivat aineet.

 paista 200 astetta noin 6-10 min

kostutus: vanilja maito

 

Täytteiksi laitoin hyväksi osoittautuneen daim-kinuksi täytteen karamelli cakesin blogista.

Laitan sen vielä tähänkin:

Daim-kinuskitäyte

2,5 dl Flora vispiä

1 prk maitorahkaa

~ 2 dl kinuskikastiketta (esim. Pirkka)

sokeria maun mukaan

1 pss Daim-rakeita

3 liivatetta

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää sokeri, maitorahka ja Daim-rakeet. Sulata liivatteet kuumaan kinuskikastikkeeseen ja lisää ohuena nauhana sekoittaen vaahtoseokseen.

Toiseksi täytteeksi laitoin oman sovelluksen ja hyvä tuli

1 prk kuningatar tuorejuustoa

1prk floravispiä

n. 2tl vaniliinisokeria

3 liivatetta

ja kolmanneksi täytteeksi laitoin kaupan valmiin suklaamoussen ( kaksi pussia eli yksi paketti)

marsipaani lehdet pääsivät hiukan liikahtamaan kun asettelin niitä joten hiukan paistaa kakkupohja alta