tässä odottavat uuniin menoa...

ovat uunissa juuri olleet 2h laitan kuvaa sitten valmiista....marengit olivat uunissa kuusi tuntia 75 astetta kiertoilmauunissa.

Ohjeen bongasin taikina taivaan blogista.

Ohje:

3 kananamunan valkuaista

3 dl tomusokeria

½ tl omenaviinietikkaa

n. ½ dl Marianne crush rouhetta

 

  1. Vaahdota valkuaiset valkeaksi vaahdoksi ja lisää sokeria vähitellen koko ajan vatkaten. Vatkaa n. 6 min. ja lisää etikka ja vatkaa vielä hetki.
  2. Sekoita joukkoon marianne rouhe.
  3. Pursota tähtityllalla sopivan kokoisia kiehkuroita leivinpaperin päälle.
  4. Laita 50-75 asteiseen uuniin "kuivumaan". Marengit ovat valmiiti kun pohja kumisee ja syödessä eivät ole yhtään tahmaisia - ovat ihanan rapeita :).

Tein tämän kolminkertaisena, ja siihen laitoin kokonaisen pussillisen marianne rouhetta.

Tässä kuvaa valmiista marengeista.